English
Baze de date stiintifice on-line
 
   

REVISTE


Nr. 
Crt.

         Denumirea bazei de date

Adresa URL

1

Platforma de cercetare OXFORD JOURNALS
Oferă acces la textul integral a 211 reviste online grupate în 6 discipline, din care 125 de reviste sunt cotate ISI. Este oferită de una dintre cele mai mari edituri universitare din lume, o editură motivată de calitatea publicaţiilor sale. Veţi recunoaşte angajamentul acestei edituri în standardele portofoliului său de reviste cu conţinut datând din 1996 şi până în 2009 şi în calitatea serviciilor sale.

2

Platforma de cercetare Wiley-Blackwell - Journals
Revistele publicate de grupul editorial Wiley-Blackwell sunt disponibile pe platforma Wiley Interscience. Abonamentul la revistele disponibile pe platforma Wiley Interscience oferă acces la peste 1400 de jurnale de specialitate cu text integral, din care peste 950 sunt cotate ISI.

3

Directory of Open Access Journals
This service covers free, full text, quality controlled scientific and scholarly journals. There are now 3854 journals in the directory. Currently 1369 journals are searchable at article level. As of today 254867 articles are included in the DOAJ service. 

4

AWOL - The Ancient World Online
Periodice consacrate studiului Antichităţii clasice.

AWOL - The Ancient World Online

5

ResearchGATE
Este o reţea socială gratuită pentru cercetători din orice domeniu ştiinţific. Aceasta funcţionează pe modelul Facebook, însă este adaptată la cerinţele cercetătorilor: dispune de un server public de fişiere, permite căutarea semantică de articole, file-sharing, dar şi comunicare interactivă între useri.
Platforma numără peste 400.000 de utilizatori. Aceştia au posibilitatea de a face schimb de cunoştinţe în cadrul grupurilor de discuţie pe teme de specialitate în diverse domenii ştiinţifice. Până in prezent au fost create mii de grupuri de discuţie în diverse domenii, cum ar fi "Neuroscience", "Genetics", "Artificial Intelligence", "Philosophy", etc.
ResearchGATE dispune de o meta data de circa 35 de milioane de articole precum şi de mii de publicaţii sau lucrări pe care studenţii, profesorii sau cercetătorii le pot utiliza gratuit pentru a le citi sau descărca, dupa crearea în prealabil a unui cont de utilizator. De asemenea pot fi incarcate şi propriile lucrări.

 

6

Persée : Portail de revues en sciences humaines et sociales
Persée est un programme de publication électronique de revues scientifiques en sciences humaines et sociales. L'intégralité des collections imprimées de revues est numérisée et mise en ligne sur un portail qui offre un accès à l'ensemble de ces collections et des possibilités avancées d'exploitation de ces corpus numérisés. Les revues font l'objet d'une sélection pour garantir la cohérence de l'offre éditoriale et scientifique du portail. / Persée is a program which was created for the digital publication of scientific journals in the field of the humanities. The entire printed collection of journals is digitized and published online through a portal which offers access to the collections as well as advanced functionalities which facilitate and enhance use of the portal's resources. The journals are selected by an editorial board, thereby guaranteeing the collection's scientific coherence.

www.persee.fr

7

WORLD DIGITAL LIBRARY
Books from the Africana Books Collection at the University of Pretoria
Library
 

8

WORLD DIGITAL LIBRARY
More photochromes from the Library of Congress 


Italy

Switzerland

 

9

American Journal of Science
An International Earth Science Journal

AJS

10

GERMS
Peer-reviewed online infectious diseases journal

GERMS

11

SCIENCE AAAS
American Association for the Advancement of Science

12

iG Library
eJournals, ebooks & Database

 
 
Title

 
 
  Calea Victoriei 125, Sector 1, Bucureşti, tel 021.212.82.84, 021.212.82.85, fax 021.212.58.56
www.biblacad.ro